esmaspäev, 11. mai 2009

Vastus Rae TSK-lt

Mina ei ole vallas mitte poolt sõnagi rääkinud ei koostöö tegemisest ega ka koostöö puudumisest. Juhul, kui keegi seda räägib, siis on see tema enda väljamõeldud. Kui asja veelgi lähemalt vaadata, siis vallas meie omavaheline koostöö ei huvita mitte kedagi. See on meie omavaheline asi. Mina käin igal esmaspäeva hommikul Peningil ning tulen tagasi Kadaka küla kaudu ning kui keegi soovib Rae TSK tegemistest midagi teada, oleme koos teise juhatuse liikme, Hillar Lissmanniga Otsa talus igal esmaspäeval peale kella üheksat hommikul.
Kui oli nõupidamine prügimäel. siis lubasime selle tee korda teha, tee ääred niidetavaks ja tee siledaks ja sõidetavaks. Eile alustasime, kuid traktor läks katki.
P.Böckler
Kiri saadeti reedel 8.05.09
Pühapäeva hommikul 10.05.09 oli minule üks kena emadepäeva mail saadetud-
Tulin täna Leedust tagasi ning leidsin, et Teie blogis kehtib reegel, et avaldame sõnumeid valikuliselt.
Selles meilis on ju lause: Mina panen kõik kirjad blogisse avalikult ülesse, et kõik saaksid tutvuda ja lugeda.-viimane lause allajoonitud.
Vastasin nii-
Blogis pole reegleid, vaid kõik saavad oma arvamust avaldada. PALUN TÕESTI VABANDUST, et Teie kommentaari kohe ei avaldanud. Võtsin vabaduse 8.-10.05 mitte meilidele vastata ja kui nüüd see lahtiseletada, siis oli ju nädalavahetus ja pealegi emadepäev. Igaühel oli kindlasti sellel nädalavahetusel oma tööd ja toimetused. Ma ei pea olema Kadaka küla külavanemana 24/7 kättesaadav, ning ka meilidele ei pea koheselt vastama, sest ma ei ole palgatööline, vaid teen seda omast vabast tahtest.
Marju
Viisakas oleks olnud oodata vähemalt esmaspäevani ja siis häält tõsta. Mulle isiklikult tundub, et asi läheb ära väga emotsionaalseks ja inetuks. Asi oli ju ainult selles, et kui RAE TSK hakkas tegema Metsa teed, siis oleks olnud kena, kui nad oleksi teavitanud ka külavanemat. Jah, leppisime küll prügimäe koosolekul kokku, et teed hakatakse tegema, aga millal, seda ju ei öelnud keegi. Külavanem on ju see isik külas, kes võiks teada kõike, mis külas toimub. Vastasel juhul ei ole ju külavanemat vaja. Külavanem on sild külarahva ja valla vahel.

Kommentaare ei ole: