pühapäev, 19. detsember 2010

Koolitus

Kingi päev iseendale või oma lähedasele

MTÜ Vabaajakeskus Vanad ja Noored koostöös MTÜ Kodukant Harjumaaga ning Rae Vallavalitsuse toetusel korraldab kõigile soovijatele 2-päevase terviseretke Läänemaale.
Ürituse eesmärk: Igapäevaselt rabeleme „kui oravad rattas” pöörates vähe tähelepanu oma tervisele. Seega kutsun kõiki kaasa olema 2 ilusat talvepäeva vaid iseendaga. Sõidame mugava bussiga Läänemaale. Teel sihtkohta räägime tervislikust toitumisest ja tutvume tee äärde jäävate vaatamisväärsustega. Samuti teeme nii jalutuskäigu kui ka bussitiiru Haapsalu linnas. Põhirõhk esimesel päeval on aga SPA-s tervislike veeprotseduuride ja saunamõnude nautimisel, samuti SPA-hoolitustel. Teisel hommikul enne koduteele asumist kuulame loengut vererõhu probleemidest. – madal ja kõrge vererõhk, kuidas sellega toime tulla, millised ravivõtted on võimalikud jne.
Buss väljub Jüri keskusest, võimalus sisse põigata Kiili ja teistesse suurematesse keskustesse, mis teele jäävad. Mujalt piirkondadest autodega tulijad saavad oma autod jätta turvalisele hoiule eramaja hoovi.
Toimumisaeg: 15.-16, jaanuar 2011 (laupäev-pühapäev)
Investeering endasse: Rae valla eakatel ja lastel (kuni 18.-a) 650.- EEK. Rae valla teistel elanikel 690.-EEK, osalejad teistest valdadest: eakad 700.-EEK, teised 730.- EEK. Uuel aastal tasudes hinnad eurodes!
Osalustasu sisaldab: sõitu kõigi mugavustega bussis, majutust SPA-hotelli 2-ses toas, õhtusööki- ja hommikusööki buffee lauas, 2 erinevat hoolitsust järgnevast valikust (ürdivann, pärlivann, veealune massaaž, käsimassaaž, parafiinravi, nõelravimatt, valgusteraapia, soolakamber, muusikateraapia, inhalatsioon), 3 tundi Thalasso Day Spa basseini- ja saunapargi kasutust, hommikujumine Thalasso Day SPA merevee basseinis. Lektoritasusid tervislikul toitumisel ja vererõhu probleemide loengul.
Osavõtust registreerimine ja täpsem info: 5029006 või 6048 841; e-kiri: vanadjanoored@gmail.com. Osavõtumaksu tasumine saaja: MTÜ Vabaajakeskus Vanad ja Noored; arvele:221050693343 (SWED) või 10220120702016 (SEB). Registreerimine kuni 30. detsembrini 2010
Marianne Rosenfeld
MTÜ Vabaajakeskus Vanad ja Noored juhataja

Kommentaare ei ole: